do kasy suma: 0,00 zł


   Podręczniki szkolne, książki, gry.

Promocje
Plastyka SP 6 Do dzieła! Podr. 2022 NE
Plastyka SP 6 Do dzieła! Podr. 2022 NE

23,65 zł

Cena regularna: 24,90 zł

szt.
Matematyka SP 6 Mat. z kluczem Zbiór zad. 2022 NE
Matematyka SP 6 Mat. z kluczem Zbiór zad. 2022 NE

23,65 zł

Cena regularna: 24,90 zł

szt.
Matematyka SP 6 Mat. z kluczem Podr. cz.1 2022 NE
Matematyka SP 6 Mat. z kluczem Podr. cz.1 2022 NE

21,38 zł

Cena regularna: 22,50 zł

szt.
Informatyka SP 6 Lubię to! Podr. 2022 NE
Informatyka SP 6 Lubię to! Podr. 2022 NE

23,65 zł

Cena regularna: 24,90 zł

szt.
Biologia SP 6 Puls Życia ćw. 2022 NE
Biologia SP 6 Puls Życia ćw. 2022 NE

25,18 zł

Cena regularna: 26,50 zł

szt.
Geografia SP 6 Planeta Nowa Podr. 2022 NE
Geografia SP 6 Planeta Nowa Podr. 2022 NE

42,65 zł

Cena regularna: 44,90 zł

szt.
Muzyka SP 6 Lekcja muzyki Podr. 2022 NE
Muzyka SP 6 Lekcja muzyki Podr. 2022 NE

23,65 zł

Cena regularna: 24,90 zł

szt.
J.Polski SP 6 Nowe Słowa na start! ćw. 2022 NE
J.Polski SP 6 Nowe Słowa na start! ćw. 2022 NE

25,18 zł

Cena regularna: 26,50 zł

szt.
J.Polski SP 6 Nowe Słowa na start! Podr. 2022 NE
J.Polski SP 6 Nowe Słowa na start! Podr. 2022 NE

40,75 zł

Cena regularna: 42,90 zł

szt.
Wielka Przygoda SP 3 Czytanie ze zroz. 2022 NE
Wielka Przygoda SP 3 Czytanie ze zroz. 2022 NE

17,00 zł

Cena regularna: 17,90 zł

szt.
Box

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
  • promocja
Dostępność: Towar dostępny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 35,88 zł

Cena regularna: 39,00 zł

35.88
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.

OD AUTOREK:
Szanowni Państwo,
decyzja o zakupie tego właśnie podręcznika, skierowanego do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów, niech będzie podyktowana świadomością jego wysokiej jakości, nowoczesności, merytorycznej zawartości, przystępności dla uczniów, metodycznego podejścia do tematów i ciekawych rozwiązań graficznych. Na walory skłaniające do wyboru tej właśnie publikacji, składają się także:
Aktualne treści wynikające zarówno ze zmian podstaw programowych jak i aktualizacji wiedzy merytorycznej.
Połączenie części towaroznawczej z technologiczną co znakomicie ułatwia realizację treści programowych bez konieczności poszukiwania oddzielnego podręcznika. Wyróżnienie części towaroznawczej nie tylko strukturalne, ale także kolorystyczne pozwalające na korzystanie z podręcznika także w szkołach, gdzie Towaroznawstwo jest realizowane jako samodzielny przedmiot.
Wprowadzenie na końcu każdej części zarówno towaroznawczej jak i technologicznej zestawu ćwiczeń i ich spisu na końcu podręcznika odpowiednio do rozdziałów, których dotyczą co ułatwia ich odszukanie, a przede wszystkim wybór ćwiczeń do konkretnych zajęć.
Nowatorskie podejście do tytułów podrozdziałów, zapisanych w postaci pytań, zachęcając do poszukiwania odpowiedzi, inspiruje i ułatwia rozwiązywanie konkretnych problemów.
Tak kompleksowego podręcznika w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych nie było dotąd na półkach księgarskich.

Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Podręcznik do Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem ukaże się w 3 częściach.
Planowany termin wydania cz. III: kwiecień 2016 r.


Autorzy: D. Górecka, H. Limanówka, E. Superczyńska, M. Żylińska-Kaczmarek
EAN: 9788389184665
Format: 16,5x23,5 cm
Ilość stron: 336
ISBN: 9788389184665
Nr dopuszczenia: 62/2015
Oprawa: broszurowa
Rok wydania: 2015
Wydawnictwo: Format-AB

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl