Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10 REA-WSiP
Opis
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.
Autorzy: Renata Szajna, Danuta Ławniczak
EAN: 9788302150401
Format: 17x24 cm
Ilość stron: 368
ISBN: 9788302150401
Nr dopuszczenia: 2015
Oprawa: broszurowa
Rok wydania: 2015
Wydawnictwo: WSiP