do kasy suma: 0,00 zł


   Podręczniki szkolne, książki, gry.

Promocje
Plastyka SP 6 Do dzieła! Podr. 2022 NE
Plastyka SP 6 Do dzieła! Podr. 2022 NE

23,65 zł

Cena regularna: 24,90 zł

szt.
Matematyka SP 6 Mat. z kluczem Zbiór zad. 2022 NE
Matematyka SP 6 Mat. z kluczem Zbiór zad. 2022 NE

23,65 zł

Cena regularna: 24,90 zł

szt.
Matematyka SP 6 Mat. z kluczem Podr. cz.1 2022 NE
Matematyka SP 6 Mat. z kluczem Podr. cz.1 2022 NE

21,38 zł

Cena regularna: 22,50 zł

szt.
Informatyka SP 6 Lubię to! Podr. 2022 NE
Informatyka SP 6 Lubię to! Podr. 2022 NE

23,65 zł

Cena regularna: 24,90 zł

szt.
Biologia SP 6 Puls Życia ćw. 2022 NE
Biologia SP 6 Puls Życia ćw. 2022 NE

25,18 zł

Cena regularna: 26,50 zł

szt.
Geografia SP 6 Planeta Nowa Podr. 2022 NE
Geografia SP 6 Planeta Nowa Podr. 2022 NE

42,65 zł

Cena regularna: 44,90 zł

szt.
Muzyka SP 6 Lekcja muzyki Podr. 2022 NE
Muzyka SP 6 Lekcja muzyki Podr. 2022 NE

23,65 zł

Cena regularna: 24,90 zł

szt.
J.Polski SP 6 Nowe Słowa na start! ćw. 2022 NE
J.Polski SP 6 Nowe Słowa na start! ćw. 2022 NE

25,18 zł

Cena regularna: 26,50 zł

szt.
J.Polski SP 6 Nowe Słowa na start! Podr. 2022 NE
J.Polski SP 6 Nowe Słowa na start! Podr. 2022 NE

40,75 zł

Cena regularna: 42,90 zł

szt.
Wielka Przygoda SP 3 Czytanie ze zroz. 2022 NE
Wielka Przygoda SP 3 Czytanie ze zroz. 2022 NE

17,00 zł

Cena regularna: 17,90 zł

szt.
Box

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność
  • promocja
Dostępność: Towar dostępny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 32,20 zł

Cena regularna: 35,00 zł

32.20
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, opracowaną na podstawie rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach, oraz uwzględnia stan prawny z lutego 2016 r.
Niniejszy podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy, tak by uczeń zdobył umiejętności niezbędne do prowadzenia działalności gospodarczej w gastronomii. Treść merytoryczną podręcznika wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Wiedza teoretyczna została wsparta licznymi przykładami wskazującymi na różnorodne sposoby jej praktycznego zastosowania. Polecamy tę publikację nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w gastronomii. 


Autorzy: Karol Krajewski (red.), Anna Sawicka-Muchewicz (red.)
EAN: 9788389184764
Format: 17,6x25 cm
Ilość stron: 322
ISBN: 9788389184764
Oprawa: broszurowa
Rok wydania: 2016
Wydawnictwo: Format-AB

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl