Producent
Cena
-
od
do
Nowość
Działalność usługowa we fryzjerstwie. Kwal. A.19
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 3 dni
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Techniki pracy w hotel. Kwal HGT.03. ćw cz.2
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Dostępność: Towar dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Diagnozowanie podzespołów i zesp. poj. sam.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 3 dni
Mechanik Samochodowy PG Diagnozowanie elektryczn.
Dostępność: Towar dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
Dostępność: Towar dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Operator walców w pytaniach i odpowiedziach
Dostępność: Towar dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Program nauczania. Admin. platf. eduk.
Dostępność: na wyczerpaniu
12,54 zł