do kasy suma: 0,00 zł


   Podręczniki szkolne, książki, gry.

Promocje
Plastyka SP 6 Do dzieła! Podr. 2022 NE
Plastyka SP 6 Do dzieła! Podr. 2022 NE

23,65 zł

Cena regularna: 24,90 zł

szt.
Matematyka SP 6 Mat. z kluczem Zbiór zad. 2022 NE
Matematyka SP 6 Mat. z kluczem Zbiór zad. 2022 NE

23,65 zł

Cena regularna: 24,90 zł

szt.
Matematyka SP 6 Mat. z kluczem Podr. cz.1 2022 NE
Matematyka SP 6 Mat. z kluczem Podr. cz.1 2022 NE

21,38 zł

Cena regularna: 22,50 zł

szt.
Informatyka SP 6 Lubię to! Podr. 2022 NE
Informatyka SP 6 Lubię to! Podr. 2022 NE

23,65 zł

Cena regularna: 24,90 zł

szt.
Biologia SP 6 Puls Życia ćw. 2022 NE
Biologia SP 6 Puls Życia ćw. 2022 NE

25,18 zł

Cena regularna: 26,50 zł

szt.
Geografia SP 6 Planeta Nowa Podr. 2022 NE
Geografia SP 6 Planeta Nowa Podr. 2022 NE

42,65 zł

Cena regularna: 44,90 zł

szt.
Muzyka SP 6 Lekcja muzyki Podr. 2022 NE
Muzyka SP 6 Lekcja muzyki Podr. 2022 NE

23,65 zł

Cena regularna: 24,90 zł

szt.
J.Polski SP 6 Nowe Słowa na start! ćw. 2022 NE
J.Polski SP 6 Nowe Słowa na start! ćw. 2022 NE

25,18 zł

Cena regularna: 26,50 zł

szt.
J.Polski SP 6 Nowe Słowa na start! Podr. 2022 NE
J.Polski SP 6 Nowe Słowa na start! Podr. 2022 NE

40,75 zł

Cena regularna: 42,90 zł

szt.
Wielka Przygoda SP 3 Czytanie ze zroz. 2022 NE
Wielka Przygoda SP 3 Czytanie ze zroz. 2022 NE

17,00 zł

Cena regularna: 17,90 zł

szt.
Box

Do nauki zawodu

Działalność usługowa we fryzjerstwie. Kwal. A.19

Działalność usługowa we fryzjerstwie. Kwal. A.19
Działalność usługowa we fryzjerstwie. Kwal. A.19
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu fryzjer, realizujący treści materiału zawartego w efektach kształcenia wspólnych dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k) oraz zawartych w kwalifikacji A.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

38,67 zł

Cena regularna: 42,50 zł

szt.
  • promocja

Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2

Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2
Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

53,24 zł

Cena regularna: 58,50 zł

szt.
  • promocja

Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP

Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich rolę w żywieniu człowieka.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

55,24 zł

Cena regularna: 60,70 zł

szt.
  • promocja

Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2

Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

43,59 zł

Cena regularna: 47,90 zł

szt.
  • promocja

Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP

Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

59,88 zł

Cena regularna: 65,80 zł

szt.
  • promocja

Techniki pracy w hotel. Kwal HGT.03. ćw cz.2

Techniki pracy w hotel. Kwal HGT.03. ćw cz.2
Techniki pracy w hotel. Kwal HGT.03. ćw cz.2
Zbiór ćwiczeń przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

47,88 zł

Cena regularna: 52,61 zł

szt.
  • promocja

Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP

Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP
Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

60,79 zł

Cena regularna: 66,80 zł

szt.
  • promocja

Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu

Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014.Autorzy: Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata KulczakEAN: 9788389184559Format: 17x24 cmIlość stron: 118ISBN: 9788389184559Oprawa: broszurowaRok wydania: 2014Wydawnictwo: Format-AB.

Dostępność: Towar dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

27,60 zł

Cena regularna: 30,00 zł

szt.
  • promocja

Diagnozowanie podzespołów i zesp. poj. sam.

Diagnozowanie podzespołów i zesp. poj. sam.
Diagnozowanie podzespołów i zesp. poj. sam.
W książce podano zagadnienia dotyczące diagnozowania silnika, układuprzeniesienia napędu, mechanizmów nośnych i jezdnych, układu kierowniczego ihamulcowego, układów bezpieczeństwa i komfortu jazdy oraz nadwozia. Opisanotakże podstawy badań diagnostycznych pojazdów samochodowych oraz niezbędnądokumentację.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

84,00 zł

szt.

Mechanik Samochodowy PG Diagnozowanie elektryczn.

Mechanik Samochodowy PG Diagnozowanie elektryczn.
Mechanik Samochodowy PG Diagnozowanie elektryczn.
     Autorzy: Przemysław Kubiak, Rafał Burdzik, Paweł Fabiś, Albert SmalcerzEAN: 9788326717338Format: 17x24 cmIlość stron: 416ISBN: 9788326717338Klasa: ZSZ 1-3Oprawa: broszurowaRok wydania: 2015Wydawnictwo: Nowa Era.

Dostępność: Towar dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

60,90 zł

szt.

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6.

Dostępność: Towar dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

35,88 zł

Cena regularna: 39,00 zł

szt.
  • promocja

Operator walców w pytaniach i odpowiedziach

Operator walców w pytaniach i odpowiedziach
Operator walców w pytaniach i odpowiedziach
Książka zawiera: eksploatacja walców drogowych, układ elektryczny, napęd spalinowyukład hydrauliczny, budowa, technologia robót, BHP.Autorzy: Aleksander SosińskiEAN: 9788375703726Format: 14,5x20,5 cmIlość stron: 80ISBN: 9788375703726Oprawa: broszurowaRok wydania: 2015Wydawnictwo: Liwona.

Dostępność: Towar dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

36,01 zł

Cena regularna: 40,01 zł

szt.
  • promocja

Program nauczania. Admin. platf. eduk.

Program nauczania. Admin. platf. eduk.
Program nauczania. Admin. platf. eduk.
rogram jest zgodny z podstawą programową dla szkół ponadgimnazjalnych i rozporządzeniem Ministerstwa Edukacji Narodowej i Sportu w sprawie ramowych planów nauczania szkół publicznych. Jednostki dydaktyczne dotyczące: zasad ekonomii, praktyki zawodowej oraz bezpieczeństwa i higieny pracy opracowano na podstawie: 312[01]/T,SP/MENIS/ 2004.

Dostępność: na wyczerpaniu

Cena:

12,54 zł

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl